Vergelijk de verhuisdozen van Verhuisdozenspecialist, Gamma, Praxis & Action

Goedkope verhuisdozen kopen doe je bij Verhuisdozenspecialist.nl

Bij een verhuizing moet je met veel dingen rekening houden. Heb je de verzekeringen van het huidige adres overgezet? Ben je niet vergeten om verhuisberichten te sturen? Het laatste wat je aan je hoofd wilt hebben, is of de verhuisdoos die je hebt gekozen wel de juiste verhuisdoos is. Over dit laatste hoef jij je binnenkort geen zorgen meer te maken; met dit handige overzicht weet je precies welke verhuisdoos jij moet nemen zodat het verhuizen van jouw spullen wel het laatste is waar jij je zorgen over hoeft te maken.

Verhuisdozen kopen? Vergelijk eerst eens de Gamma verhuisdozen, de Praxis verhuisdozen en de verhuisdozen van de Action!

 
BESTEL DIRECT »
 
Scherpe prijs
Kwaliteit
Inhoud in Liters
Draagvermogen
Geschikt voor boeken
Stapelbaar
Bestelling laten bezorgen
Reclame op zichtzijdes
Geen tape nodig
 
BESTEL DIRECT »

Waarom zou je verhuisdozen vergelijken?

Er zijn een hoop verschillende soorten verhuisdozen. Elke verhuisdoos heeft zo zijn eigen eigenschappen, uitstraling en natuurlijk een geheel eigen prijs. Ook is het maximaal toegestane gewicht van de verhuisdoos iets wat je nauwlettend in de gaten moet houden. Zoek dus een verhuisdoos die aansluit bij jouw interieur.
Onder de vele aanbieders van verhuisdozen zijn er bijvoorbeeld de Gamma verhuisdozen, de Praxis verhuisdozen en verhuisdozen van de Action. Ook deze verhuisdozen hebben allemaal verschillende eigenschappen. De verschillen tussen de Gamma verhuisdozen, Praxis verhuisdozen en de verhuisdozen van de Action, zetten we netjes voor je op een rijtje.

Verhuisdozen Gamma

De Gamma verhuisdozen zijn van goede kwaliteit. Ook met het draagvermogen van de Gamma verhuisdozen zit het wel goed waardoor ze goed geschikt zijn voor het verhuizen van boeken. Ook zijn de Gamma verhuisdozen stapelbaar waaruit het veelzijdige gemak van deze dozen naar voren komt.
Wat echter jammer is, is dat de Gamma verhuisdozen zelden scherp geprijsd zijn. Ook kunnen de Gamma verhuisdozen niet worden bezorgd, noch kunnen de Gamma verhuisdozen worden bedrukt met reclame.

Verhuisdozen Action

De verhuisdozen van de Action zijn, in tegenstelling tot d Gamma verhuisdozen, altijd scherp geprijsd. Ook is er voor de verhuisdozen van de Action geen tape nodig waardoor deze verhuisdozen makkelijk zijn om mee om te gaan. Helaas laten de verhuisdozen van de Action punten liggen op het gebied van een aantal belangrijke aspecten, zoals de algemene kwaliteit, het draagvermogen en de mogelijkheid om reclame te laten bedrukken op de verhuisdozen van de Action.

Verhuisdozen Praxis

De Praxis verhuisdozen hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. De prijs van een Praxis verhuisdoos is redelijk aantrekkelijk geprijsd en zijn ook relatief ruim waardoor je er een hoop in kwijt kan. Toch scoren de Praxis verhuisdozen minder goed dan de Gamma verhuisdozen. Wel heeft de Praxis verhuisdoos een betere reputatie dan de verhuisdozen van de Action. Dit heeft vooral te maken met het maximaal belastbare gewicht waardoor de Praxis verhuisdoos beter geschikt is voor het verhuizen van boeken en andere zwaardere spullen.

Wat is nu de beste verhuisdoos?

De verhuisdozen van de verhuisdozenspecialist komen verreweg als beste uit de vergelijking. Onze verhuisdozen zijn altijd aantrekkelijk geprijsd, zijn van goede kwaliteit én kunnen worden thuisbezorgd zodat jij er niet meer op uit hoeft. De verhuisdozen van de verhuisdozenspecialist zijn zelfs te gebruiken zonder tape en kunnen worden bedrukt met een afbeelding naar jouw keuze. Dit heeft bijvoorbeeld als voordeel dat je niet meer met pen of stift aan de slag hoeft om alle verhuisdozen van een markering te voorzien. Kortom, de beste verhuisdozen bestel je gewoon eenvoudig en snel bij de verhuisdozenspecialist!
Wil je alle bovenstaande informatie netjes en overzichtelijk naast elkaar hebben? Bekijk dan hieronder ons overzichtelijke schema waar je op je gemak nog eens alle verhuisdozen kunt vergelijken. Succes met je bestelling!