Waarom heeft de verhuisdozenspecialist de beste prijs/kwaliteitsgarantie?
De verhuisdozenspecialist.nl kan goedkope verhuisdozen aanbieden omdat zij een 100% dochteronderneming is van een gerenommeerde Nederlandse groothandel in verpakkingsmaterialen in de B2B-markt. Van deze schaalgrootte profiteer jij als consument!

De verhuisdozen van de Gamma, Praxis, Karwei, Formido, Brico etc. zijn minimaal 2 keer zo duur als bij de Verhuisdozenspecialist.nl, maar zij kopen toch ook groot in?
Zeker, ook de bouwmarkten kopen grote hoeveelheden verhuisdozen in, maar het zijn ook winkels met bijbehorende dure winkelvloeren op honderden (!) verschillende locaties. Bovendien zijn het grote  internationale ondernemingen die ook nog eens de aandeelhouders blij moeten maken en dat kan alleen met hoge marges op de producten.

En als ik nu niet tevreden ben over de kwaliteit?
Wij beloven dat je tevreden zult zijn, dus consumenten hebben altijd tot 1 maand (!) na aankoopdatum onbeperkt recht van retour, zonder opgaaf van reden en mits onbeschadigd.

Meld een retourzending altijd vooraf bij onze klantenservice en je ontvangt een reklamatie-code waarmee je de zending kunt inleveren of toezenden. Na ontvangst van de zending betalen wij je het gehele aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je bankrekening terug. Maar je kunt natuurlijk ook iemand anders blij maken door je gratis verhuisdozen uit te wisselen op ons forum!

Staat je vraag er niet tussen kijken dan bij de meest gestelde vragen over

Goedkope verhuisdozen kopen