Hoe kan ik een bestelling plaatsen voor verhuisdozen?
De bestelling kan je via de webshop doen. Mocht je daarbij hulp nodig hebben of heb je vragen bel of mail ons: info@verhuisdozenspecialist.nl of 033 – 7676 044. Onze klantenservice is bereikbaar van ma t/m vrij van 8:00 tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 9:00 tot 21:00uur

Stel nu dat ik een fout ontdek in de bestelling?
Neem dan direct contact op met onze klantenservice, zodat we je bestelling zonder kosten kunnen aanpassen.

Hoe kan ik zien of de verhuisdozen verzonden zijn?
Je ontvangt een bevestiging per e-mail als de bestelling is afgehandeld. Ontvang je binnen 24 uur (behalve in het weekend) geen bevestiging, neem dan contact op met onze klantenservice. Let op: het kan voorkomen dat onze bestelbevestiging in je spam-box wordt ontvangen, check deze dus altijd eerst!

Kan ik veilig mijn bestelling online betalen?
Betaling kan bij de verhuisdozenspecialist via Ideal of mr. Cash (België), omdat dit de veiligste betaalmethodes zijn: de betaling vind plaats op de afgeschermde website van je eigen bank en je gegevens zijn daardoor dus volledig veilig.

Heb je niet de mogelijkheid om via iDeal of mr Cash te betalen en wil je toch verhuisdozen bij ons kopen?, neem dan contact op met onze customer service, dan valt overschrijving ook binnen de mogelijkheid.

Wat is de levertijd van de verhuisdozen?

In de regel is voor 15:30 uur besteld, de volgende dag in huis. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst zullen uiterlijk op dinsdag worden bezorgd. Deze levertijd geldt ook voor het laten bezorgen van de verhuisdozen in België.

Moet ik de hele dag thuis zijn op de dag van afleveren?
Op de website van de DPD kun je vooraf zien hoe laat het pakket bij je zal worden afgeleverd. Mocht je onverhoopt toch niet thuis zijn, dan zal het pakket bij de buren worden afgegeven. Mochten zij ook niet thuis zijn, dan kan de zending bij het dichtstbijzijnde DPD-depot worden afgehaald.

Op welke dagen leveren jullie de bestelling?
Op werkdagen en op zaterdag leven wij je bestelling af.

Kan ik de verhuisdozen ook bij jullie in Amersfoort afhalen?
Verhuisdozenspecialist.nl is gebaseerd op een uitgekiend en verregaand geautomatiseerd logistiek proces. Het is daarom niet mogelijk producten in ons centrale distributiecentrum af te halen.

Maar als ik de verhuisdozen beslist morgenochtend nodig heb?
Tegen meerprijs kunnen wij je bestelling de volgende werkdag gegarandeerd voor 11.00uur ’s morgens afleveren. Bel onze klantenservice op 033 – 7676044 voor meer informatie.

Er zijn andere aanbieders waar ik deze extra kosten kan uitsparen!
Wij hebben berekend dat de geringe meerkosten voor express-zendingen in de regel lager zullen zijn dan je kosten voor brandstof en je (wacht)tijd die gemoeid is met het afhalen van je bestelling. Bovendien is het een onhandig en groot pakket, dat je toch veel liever over de drempel laat afleveren?

Staat je vraag er niet tussen kijken dan bij de meest gestelde vragen over

Goedkope verhuisdozen kopen