Wat is de kwaliteit van jullie verhuisdozen?
De verhuisdozen van de verhuisdozenspecialist zijn gemaakt van stevig golfkarton met scheurvast kraftpapier aan de buitenzijde.

Hoe hoog kan ik de verhuisdozen op elkaar stapelen?

Dat ligt aan verschillende factoren:

  • staan de dozen netjes recht op elkaar?
  • hoe zwaar zijn de dozen beladen?
  • hoe zijn de dozen beladen?
  • hoe lang ga je de dozen tillen?
  • staan de dozen gestapeld in een aanhanger en hoe ver ga je er mee rijden (dynamische sterkte)
  • of stapel je de dozen op de bergzolder (statische sterkte)
  • staan de dozen in een vochtige ruimte, zoals een niet geïsoleerde schuur?

In het laboratorium zijn de dozen getest met een statisch draagvermogen van >50 kg en een stapelwaarde van 6 dozen op elkaar. Houdt er dus rekening mee dat deze waardes in de praktijk altijd lager zijn en in tegenstelling tot veel andere aanbieders vinden wij het wel zo netjes en eerlijk om je dat vooraf te vertellen. Zet dus altijd de zwaarste dozen onderaan de stapel en wij adviseren je om de dozen tot circa 25 kg te beladen, dat is bovendien ook veel beter voor je rug.

Waarom zijn de verhuisdozen bij de verhuisdozenspecialist niet aan de zichtzijdes bedrukt met jullie logo?
Veel aanbieders gebruiken de verhuisdoos ongevraagd als een reclame-object. Veel verhuisdozen worden echter als opslagdoos gebruikt en dan vinden wij een onbedrukte doos voor jou toch echt veel mooier. Daarom is de gebruiksaanwijzing, het recycling-logo en ons bedrijfslogo aan de onderzijde gedrukt. Zo is de verhuisdoos mooi blanco, maar kun je aan de onderkant altijd de belangrijke informatie terugvinden.

Wat is er nog meer bijzonder aan jullie verhuisdozen?
Door de slimme, maar eenvoudige vouwconstructie is de bodem volledig glad en gesloten. Bovendien is de bodem dubbel-laags golfkarton. De bodem is uit 1 stuk, niet gelijmd en kan daardoor dus nooit losschieten, wat met autolock verhuisdozen wel kan gebeuren.

Staat je vraag er niet tussen kijken dan bij de meest gestelde vragen over

Goedkope verhuisdozen kopen